09 september 2021

Ett virrvarr av olika verksamheter?

Även den här torsdagen börjar vakna upp frugan får jobba fast hon är sjuk, men hon jobbar fortfarande hemma. Hon är inte döende? Så hon gör det hon vill så länge hon är sjukskriven. Vissa saker får inte bli ogjorda order uppifrån. Jycken och jag har varit sedvanligt ute på det första passet, där vi mötte det aktiva folket som skall till sina respektive punkter. Ett virrvarr av varierade rörelser som till sist sammanstrålar i verksamheter.

Min egna verksamhet idag förutom min pågående rehabilitering blir att ta med min tonårsdotter till provtagningen. Hon ska provtas 5 dagar efter frugans insjuknande. Det blir en tripp till närmsta vårdcentral. Troligtvis har hon inte smittan men sånt där vet man såklart aldrig? Poängen är att tonårsdottern har haft corona för en tid sedan och är dubbel vaccinerad. Men samtidigt vet jag att man kan få eländet två gånger, det känner jag flera som har fått.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...