06 september 2021

Klockren bravur på morgonkvisten?

Precis som jag lovade så gick jag ut med jycken nu på morgonkvisten. För sin sedvanliga 1:an och 2:an leverans. Båda posterna lyckades med bravur. Klockrent. Hade faktiskt inte räknat med nåt annat, på den fronten är han väldigt pålitlig. Morgontrafiken har börjat rört på sig, en och annan desperat hurtbulle flåsar oroväckande förbi i sin jakt på någonting annat?

Tonårsdottern kommer att ha distans undervisning mot sin vilja denna vecka på grund av rådande omständigheter? Vilket kanske inte är så där väldans populärt? Vissa regler som typ dessa kan man inte bryta hur som helst? Bara att gilla läget? Hur jävligt det än kan vara. Hon gillar att vara i skolan att umgås med sina polare hon gillar att pressas, så det här scenariot är såklart ett bakslag för hennes del. Men va fan det här är ju inte ens för evigt? Herregud, endast en sorts marginell parentes i allt det oändliga?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...