28 september 2021

När regnet kryper in i själen?

Herregud vilket ruskigt skitväder det regnar det regnar det regnar oavbrutet. Mycket mera än höst nu får man leta efter i och med det gråa så mörknar det snabbare. Allt blir som en himmelsk gröt? Snart blir det mörknar när man går till jobbet och mörkt när man slutar. Hur roligt är det på en skala? Bara att gilla läget liksom, det är ju så här det brukar se ut i vårt avlånga land. Sedan vet man såklart in hur klimatförändringarna påverkar det hela, man kan ju bara tänka sig att det inte ser speciellt bra ur för framtiden?

Annat var det för då årstiderna var som dom skulle. Frugan håller som bäst på att laga köttfärssåsen till spagettin, medans jycken Dino fick sin favorit rätt några falukorvskivor. Alla blir nöjda i slutändan. I morgon den 29 September öppnar Sverige upp, och släpper på samtliga restriktioner på gott och ont. Kan ge mig fan på att vi får nån form av en smittöknings baksmälla framåt jul? Hoppas såklart inte, dessutom återgår man till det vanliga att kräva läkarintyg efter 8:onde dag. Som sagt i morgon är coronan bortblåst, och vi får börja andas som vanligt igen? Eller törs vi återgå till det vanliga igen det är det stora frågan som följer?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...