28 september 2021

Mellan moll och dur?

Tydligen skall det här sjukt jobbiga lågtrycket hålla på från och till under 2 veckors tid. Kanske är det en vädermässig mellanperiod mellan höst och vinter, eller så är det bara en pissig period emellan 2 eventuella årstider? Nu mera kan man aldrig riktigt veta? Riktigt säkert är att det bara blir värre hur vi än vrider och vänder på steken. Sommaren är definitivt slut för i år men välkommen tillbaka.

Man kan antigen skratta eller gråta åt eländigt riktigt lycklig blir man nog aldrig? Som sagt i morgon börjar folk återgå till det mer normala, eftersom vi har levt sjukt onormal och isolerade runt 1,5 år plus minus noll? Ska jag vara riktigt ärlig så kommer kalldusch effekten när vi minst anar det. Då kommer man säkert säga att vad var det jag sa? Stället där jag jobbar på kommer verksamheter som förut var stängda att blomma ut att öppna upp och välkomna människor med kramande armar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...