11 september 2021

Bland damharvor och svärmödrars klagan?

Regnet vräker ned för närvarande så in i bomben mycket. Liksom allt öppnar sig. Herregud det gränsar mot ett okontrollerat regnkaos. Det jag skulle göra ute har jag redan klarat av innan regnet kom. Lyckos mig? Men blev dock en smula blöt när jag cyklade med frugans damharva från svärmor med den där förbannade laddaren. Passade på före 10 idag att lämna in min egna cykel för underhåll med växlar med bromsar nytt däck och så vidare en total översyn.

Jycken Dino ligger ledlöst ihoprullad i soffan han blänger hålögt ut genom fönstret på ett ihärdigt regnade. Tror fan att det inte har regnat så här mycket på gudars evigheter? Troligtvis har jag fel som så många gånger förr? Sen om det har att göra med klimatförändringarna låter jag vara osagt? Men visst kan man bara spekulera om att vädret blir att mer vridet än vad man först trodde? Kanske är det här bara början på nåt vi inte vill kännas vid?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...