18 september 2021

Detta är sanningen för dagen?

En typisk lågprofilerad skön dag idag en dag som jag precis inte har gjort ett skit hittills utav? Så tänker jag fortsätta göra. Har precis slängt i mig en restportion makaronipudding med lingon har sparat ett par munnar till i morgon också. Den som spar den har är sanningen för dagen. Gick ut med jycken Dino runt 8 på sin obligatoriska morgonpromenad där 1:an och 2:an levererades enligt ordning. Så långt allt väl.

Tonårsdottern börjar bli grymt rastlös efter en veckas sjukdom, hon längtar både tillbaks till skolan och ridningen igen. Man kan tycka att en futtig veckas frånfälle inte ska vara hela världen, men det är det jag lovar eftersom dom flesta tonåringar lever här och nu. Tydligen skall familjen grilla kotletter på elgrillen i afton, det får dom också göra om dom vill? Jag kan göra helt andra saker, på våran världskarta är det inte alltid självklart att mannen skall sköta grillningen. Det kanske dom gjorde på stenåldern, men i nutid realtid så har jämlikheten kommit betydligt längre?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...