12 september 2021

Från graven till den mörka verkligheten?

Herregud det höll vi på att glömma bort? Idag blir det 43 år sedan min svärfar dog så vi tänkte åka ut till graven för att tända ett ljus. Sagt och gjort så blev det. Löven faller allt snabbare för närvarande björkarna är först ut med det tappet. På himlen sveper ett koppel flyttfåglar by west, dom är ganska smarta som lämnar den kommande årstiden. Till skillnad mot oss läs mig som inte har nåt val?

Är född i Närkemyllans potatisåkrar så gott som och kommer garanterat också dö här. På spisen puttrar köttfärssåsen spagettin är på G. Frugan har precis plockat ut den nygjorda plommon marmeladen ur ugnen. Tonårsdottern tjattrar med polarna medialt allt är precis som vanligt ingenting är förändrat. Mörkret börjar så sakta på att lägga locket på allt, den ljusa tiden krymper för varje dag som går nu går det rätt fort. Rätt som det är kommer vi leva i en blecksvart verklighet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...