04 september 2021

Det viktigaste i livet?

Denna här lördagen börjar bra efter en bitvis kall morgon. Luften känns definitivt höst. I fråga om lukt och smak så har jag inte tillgång till dom ack så viktiga funktionerna för närvarande? Därför får frugan vara mina organ så länge det varar? Dagens frukost bestod av sedvanligt kaffe som jag bara kände av det varma? Ett par kaviarmackor som jag bara kände det salta i? Får nog leva ytterligare ett tag till med skokartongens odelikata smakupplevelse? Har liksom inget val?

Det viktigaste är att jag trots allt har kvar matlusten till viss del? Men men det kommer en annan tid framöver. Idag får inte min övriga familj ens kliva ut ur huset under rådande omständigheter? Vilket får min tonårsdotter till att gå upp i limningen? Herregud hellre brottas jag med en paranoid krokodil än att gå i klinch med min tonårsdotter? Man väljer dom striderna som man kan vinna, resten skiter man i.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...