08 september 2021

Nån sorts strategi är det allt?

Min kväll börjar närma sig the end med allt vad det innebär? Ligger redan i sängen och kastar nåt getöga på Grekland matchen i fotboll och ett annat getöga på den mediala trafiken. Som är i värsta rusningen. Har nu legat i den här sängen sjukt många dagar nu, men jag börjar känna mig allt bättre. Vilket är bra för husfridens skull, frugan ligger förankrad i soffan och försöker kontrollera sin hosta som lever sitt egna liv med attacker och så.

Min egna hosta har i stort sätt minimeras men inte helt upphört. Jycken Dino och jag har redan klarat av vår sista rutt för idag, nu kan både djur och människa göra vad den behagar med gott samvete. Tonårsdottern sitter instängd på rummet och spelar nåt strategi spel på nätet med nån polare. Även i morgon och på fredag fortsätter hon med distans undervisningen, men hon har full koll på den disciplinen. Vilket är en fjäder i hatten för hennes del.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...