19 april 2022

Bland alla kategorier vad kan gå fel?

Nu är äntligen påsken slut med fem dagars ledighet, i stort sätt skönt soft men däri mellan ett grymt hästjobb med vår nya paviljong. Ett master work alla kategorier. Det gäller att beräkna sin existens i mitt fall så visste jag att nu jävlar i min lilla låda, sätter vi upp schabraket på si och så många dagar vilket så också skedde. Påsken hos oss är knappast ingen religiös tilldragelse långt därifrån, utan istället sätter vi vårt traditionella kort på god mat bra umgänge superb dryck vad kan gå fel i det konceptet bara undrar? 

Sen kan man tycka vad man vill om, hur det är att komma tillbaka till jobbet efter fem dagars ledighet. Om jag så säger var det någonting mellan kaos https://sv.frwiki.wiki/wiki/Th%C3%A9orie_du_chaos och paradis känsla, eller när man suger på en gräddkola som plötsligt smakar skunk hur kul är sånt på en skala? Ska man nu tala något om vädret så är det ett sorts paradis klimat vi nu upplever, hiskligt varmt inga störande moln enda solket i bägaren är dessa överjävliga fiskmåsar som verkar ta över vår existentiella tillvaro bit för bit.

Vad kan gå fel i denna bild?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...