01 april 2022

Första april är kanske dagen man helst vill glömma?

Man får verkligen helt nya perspektiv när man ligger som jag gör en stund efter jobbet, för att tillfälligt varva ned för att sedan varva upp framåt kvällen då allting händer. Delvis handlingsförlamad med delvis insnöad hjärnhalva. När jag var ute för en stund sedan med våran jycke Dino så sken solen med full kraft, för att plötsligt för ett ögonblick ändra karaktär till grym snöstorm som till slut blev en kort men intensiv handling. Inte nog med att det är första april idag med risk för att bli grundlurad långt upp över öronen, dessutom får man dras med ett opolitiskt aprilväder som inte går av för hackor.

Peppar peppar hittills har jag inte blivit lurad idag, åtminstone inte som jag vet om men kvällen har precis bara börjat? Men det skulle inte förvåna mig föga om man ändå har blivit det? I och för sig åker man ändå på olika blåsningar i stort sätt flera gånger i veckan https://www.nordiskamuseet.se/aretsdagar/forsta-april? Sjukt skönt med fredag hur som helst då vi endast skall grotta ned oss vrål djupt i vår familjära komfortzon och snaska i oss både det ena och det andra, för närvarande gosar en sorts gratäng i ugnen och revbensspjällen dom purfärska väntar bara på att bli uppslukade under tiden konsumerar vi både bubbel och vin i väntan på annat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...