23 april 2022

På ett sätt på ett villkor?

Konstaterar krasst att det blåser snålt utanför mitt fönster, fast meteorolog tanten i teven faktiskt sa våren hade kommit både till Örebro och Uppsala? På ett sätt håller jag med henne i frågan, men inte idag då vinden låg på nordsidan https://www.varldenidag.se/gastkronika/nordanvinden-sveper-annu/cbbhjA!FoCCkpPyqFQeiZHoCkPiA/ och tjöt. Tja man kan inte ha sommar varje dag liksom men ibland är det bra. Blev faktiskt bekymrad när en hög politiker inga namn sa i teven i morse, att varför sköt inte polisen skarpt? Ok vill vi ha poliser som skjuter ned samtliga i en okontrollerad folksamling? 

Vill vi bli som Ryssland eller vill vi fortsätta värna för att på fredligt sätt säkerställa ordningen. Familjen frågade om jag tänkte grilla i kväll? På ett villkor att jag får ett varmt underställ samt en tunna vin för att hålla värmen, det är väl knappast mycket begärt eller? Hahaha kontrade frugan som påpekade att bakom varje lite gråsten står en harig mus, vad hon nu menar med det? Personligen anser jag att jag är en viking åtminstone på långt håll. 

På ett sätt kanske jag är en viking?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...