03 april 2022

I dagsläget varvar man ned helheten?

Nu är jag verkligen trött i ryggen efter en 2 timmar lång mangling i bordtennis med blandad kompott, samt ett par timmar upp och ned för trappor i ett fyravåningshus utan hiss. Av sådant blir man sjukt mör i kroppen som ett välhängt köttstycke, men som alltid är det extremt skönt efteråt när man har varvat ned. Troligtvis skall vi grilla kycklingdelar på elgrillen det är åtminstone grundtanken denna sköna söndag. 

Dessutom räknar vi kallt med att vi behöver nästa veckas lördag och söndag för att både slänga skräp och bra och ha grejor, men även flytta över prylar till vårt nya förråd https://www.expressen.se/nyheter/30-saker-du-inte-visste-att-du-ville-veta/. Vi känner ingen större stress för vi har på oss till sista april med att tömma vårt gamla förråd, känn ingen press för mig Örebro. Det där helkorkade kriget i Ukraina fortgår, och man undrar i sitt stilla sinne när det är dags för fred? Som det ser ut i dagsläget så har Ryssland i princip bombat sönder hela landet, då undrar man i sitt stilla sinne vilken sorts mening det finns i detta förfarande?

Slänga skräp?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...