Tomas Rolfhzon Ekman

16 april 2022

Allt handlar till slut om sista gången?

Då har vi kommit fram till påskafton höjdpunkten på helgen. Min tonårsdotter har plötsligt blivit så brådmogen att det där med att gå påskkärring https://www.landshypotek.se/artiklar/hem-tradgard/haxan-som-blev-paskkarring/, finns inte längre på hennes världskarta. Hon tycker att sånt är töntigt och barnsligt vilket jag kan förstå, allt har sin period och utvecklingen går framåt. Minns att den sista gången hon gick då lovade hon mig att nu får det räcka, jag vill inte skämma ut mig längre tänk vad kompisarna ska säga herregud? Det här med maten är viktigt som igår då vi åt spagetti stora räkor fräst i vitlök grädde och persilja, en riktig grönsallad därtill. 

Sedan hade vi kladdkaka med hallon och vispgrädde till kaffet före middagen. Idag är vi bortbjudna till goda vänner där det absolut blir en storslagen all in påsk buffé, i morgon påskdagen skall vi sätta upp vår paviljong med ett året runt tak av tjockare kanal plast in med lounge gruppen och övriga möbler. På annandagen kommer svärmor på middag ingenting som jag jublar över vad gör man inte för husfriden?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar