13 april 2022

Ibland måste man ladda om batterierna?

Personligen så är jag varken av kunglig kejserlig börd inte heller någon rysk oligark https://www.glasnost.se/2006/de-sju-oligarkerna/? Men ibland när min dotter var yngre så fick jag låna hennes diamantprydda tiara, troligtvis tyckte hon att jag behövde den för att höja upp mig ett snäpp? Hon tyckte nog att jag var gullig det räcker för mig. Idag när jag slutade jobbet så gjorde jag det med ett större leende än någonsin förr, på grund av att jag just nu går in i en större påsk ledighet den första sammanhängande för egen del på många år. 

Hur det än är så måste man ladda batterierna så länge det går, är det väl bäst att tillägga? Det kommer säkert en dag i framtiden då batterierna är totalt utbrända den dagen den sorgen? På tal om annat så ville min tonårsdotter ha tacos till kvällsmat, ok sa vi och så blev det till slut. Nu var det hög tid att bryta förbannelsen med fredagstacosen som har följt med oss sedan urminnes tider.

Ladda batterierna för sin skönhets skull?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...