09 april 2022

Ett par timmar med vinds röj för sista gången?

Äntligen klara med den vinden som har varit som ett jävla spöke för oss under flera år. Men nu fick vi en dead line ett datum som vi skall vara klara till och det blev vi med råge, så i morgon åker vi dit för absolut sista gången för att snygga till kvadratmetrarna fine liksom. Apropå vädret så har det snöat så in i helvete mycket, så pass mycket att träden runt omkring mig har knäckts i långa rader. Naturligtvis är det här som vi just nu upplever inte speciellt ovanligt för årstiden. 

På tal om den där vinden https://www.avfukta.nu/vindsutrymmen/ som har hängt över oss, så ska vi göra ett skönt bokslut i morgon men först skall jag och en kompis spela bordtennis ett par timmar. För egen del spelar jag bordtennis minst 4 timmar i veckan, i enastående tighta dueller där ingen av oss vill ge sig men till slut blir det alltid jag som står där som segrare inte mig emot. Skillnaden är när jag spelar med min son som är typ 31 år yngre, då får han minsann kämpa livslusten ur sig för varje poäng. Här hör ni en faders gestalt som knappast ger sig självmant, för jag hatar på riktigt att lämna walk over eller sånt där annat trams.

Ett par timmar i veckan med pingis spel?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...