12 april 2022

Ett galet luft gitarrs riff i obygdens öken?

Nu längtar man bara efter semestern, förr eller senare är man där? Jag kan såklart bara tala för mig själv. Nu är man förvisso i det läget att man måste jobba 11 månader för att få 1 månad betald semester. Detta på grund av att inte min nuvarande ekonomiska status tillåter heltids semester? Snart går man in i andra andningen som pensionär då vänder man på steken och kanske jobbar häcken av sig 1 månad, för att sen ta 11 månader välbehövlig semester. 

Då skall jag göra som jag gjorde den sommaren med att spela luft gitarr på en öde minigolfbana någonstans i Sverige, den enda drogen jag hade då som gjorde mig hög som ett höghus var det ställets underbara saltlakrits glass i mjukglassformat som sannerligen inte gick av för hackor.


Tomas Rolfhzon Ekman

Mannen som återskapade luft gitarrens magiska sound på bråkdelen av nån sekund, inget öga vart torrt nånstans det kan min kära hustru intyga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...