14 april 2022

Att lägga in sillen blir dagens grej?

Äntligen ledig det känns för jävla bra det här behöver man absolut. Har för en stund sedan gått en lagom lång runda med våran jycke Dino, som gjorde både det ena och det andra efter noter. Är nu ledig en handfull dagar vilket inte var i går, idag skall vi ut och handla sedan skall vi bara åka hem för att griljera påskskinkan. Lägga in sillen bland annat men även smaka på vår kryddade påsksnaps dricka vin därtill, men även att varva ned och åter finna harmonin i balansen. 

I morgon när det är långfredag skall jag och bästa sonen tampas i ett par timmars bordtennisspel må bästa individ vinna? Det brukar tyvärr vara sonen som står där som segrare men jag ser mig som en underdog som ibland kan göra det mest oväntade. I vanliga fall avskyr jag att förlora men desto äldre man blir får man lov att acceptera ett sportsligt bakslag, som typ att knappt förlora mot bästa sonen.

Det ena blir det andra i pingis?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...