14 april 2022

I och för sig så kan allt fortfarande hända?

Nu har vi precis kommit hem från påsk handlingen vilket i sammanhanget inte var några mängder? Vi får gäster i morgon långfredag, sen är vi bortbjudna på påskafton. Det ryktades om att det skulle kunna bli både regn och snö idag men det blev inget, i och för sig så är inte dagen slut än? Vi kanske blir tagna på sängen ikväll av värsta ovädret, igår kväll regnade det åtminstone i min region så det så? Ikväll när påsk skinkan är klar skall jag ta mig en riktig skinkmacka med mycket senap, en mörk bayersk påsköl en kryddad snaps och enbart bara njuta av stunden som är här och nu. 

I min värld kallas sånt för livskvalité https://utforskasinnet.se/vad-ar-definitionen-av-god-livskvalitet/och ett sätt att för stunden glömma allt skit runt omkring oss. Folk i allmänhet jobbar nog halvdag idag om dom nu inte är lediga har tagit semester, eller jobbar inom den offentliga sektorn. Då kanske man måste jobba påskhelgen, visst ger den helgen ett extra klirr i kassan men samtidigt kan det även vara skönt att vara ledig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...