10 april 2022

Bland stora steg och annat?

Till synes en helt okej söndag både vädermässigt och annat, fredagens snudd på naturkatastrofala snöfall bär vi mentalt fortfarande med oss under lång tid riktigt jobbigt. Vi är såklart vana vid sådana här olika väderlekar olika omslag men snöfallet som kom var någonting i hästväg. Nu börjar vi dessutom närma oss påskhelgen med stora steg och allt vad den innebär, hos oss är det god mat god dryck med umgänge även med vila och återhämtning vilket är sjukt viktigt i sammanhanget. 

Min tonårsdotter är med några kompisar och åker pulka, bäst att passa på att suga ut det sista av vinterns vita helvete. För min del kvittar det om snöns vara eller icke vara för nu vill jag ha vår på riktigt. Det värsta är att det där hemska fågelsläktet fiskmåsar https://www.fageln.se/art/fiskmas.aspx börjar ta över faunan mer och mer för varje år vilket såklart är oroväckande för en som gillar talgoxar. Min hustru är i full gång med att påsk pynta, och det är en grej som verkligen inte jag blandar mig i. I min familj så är det hon som står för den detaljen själv står jag för dom andra detaljerna, det är så det skall vara i en kärleksfull familj.

Stora steg mot påskhelgen?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...