30 april 2022

Däremellan glädjeämnena fanns det tid över?

Vaknar upp till en helt bedårande valborgsmässoafton med sol som tränger igenom molnen, men efter hand förvinner solen och molnen kommer att dominera himlavalvet. Idag bjuder traditionen på att kolla in majbrasan att tvingas lyssna på en osynkad kör som sjunger in välkommen du sköna maj. Men däremellan är det lottstånd loppis kaféer och mycket annat, man slår lätt ihjäl tiden ett par timmar med start runt klockan 18? 

Även idag äter vi som traditionen bjuder på sill och fryst färsk svensk potatis även på en rabarberpaj med egenodlade rabarber. Eftersom vi är så insnöade i våra svenska traditioner som vi såklart vill bevara, så gör vi det här dels för våra barns skull men även våran egen. För en stund sedan drog våran uppnosiga tonårsdotter iväg till ännu ett pass på hästryggen, äntligen fick hon tid över till det för hon har pluggat som en häst fram tills nu.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...