07 april 2022

Med andra ord en stund av vår kaos?

Snön faller tungt det varnas orange den värsta bland varningar. Dessutom är det sommartid med april varning i en tid där alla årstider vill härska, men till slut skiljs agnet från vetet? Trots att man har varit med en tid i sitt liv har man ändå lika svårt att förlika sig med den här sortens väderlek. Hur det än är så måste all snö komma ned för att det skall bli vår på riktigt så är det bara. 

Nu går man snart in i påskhelgen https://www.ne.se/info/aktuellt/privat/roliga-fakta-om-pasken/ med allt vad det innebär, personligen skall jag vara ledig och bara frossa i påskens begivenheter. För närvarande är man inne i en tung arbetsperiod, så det skall bli riktigt skönt med ledigheten. Jycken Dino var ute med matte runt lunch och gjorde det han skulle. När jag frågade han för en stund sedan om vi skulle gå ut, då tittade han upp på mig som om jag vore dum i huvudet? Men troligtvis menade han säkert att ser du inte att det snöar ute, med andra ord ett riktigt eländigt hundväder.

Hr varit med förr?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...