21 april 2022

Ännu en parantes medans tiden går?

Som sagt vi lever i en orolig tid numera, inte bara utrikes även inrikes blossar det upp olika planlagda kravaller som sätter yttrandefrihetens pris på sin spets. För egen del tycker jag att hela den här historien är helt jävla galen men fortfarande får han tillstånd för fortsatta demonstrationer https://polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/demonstrationer/? Det kan man såklart tycka vad man vill om? Annars så fortsätter solen flöda över oss med tråkiga inslag av byiga vindar, så jävla typiskt att det alltid skall vara motvind både till och från jobbet det slår aldrig fel? 

Nu har man överlevt ännu en påskhelg med mycket möda och stort besvär, precis som man gjorde föregående år och lär även göra så nästa år? Om nu inte någon högre makt vill nåt helt annat den som lever får se? I morgon går vi mot fredag men mentalt känns det som om det bara var måndag igår, kontentan av det resonemanget är att tiden går hiskligt fort som sanden i ett timglas. Rätt som det är hux flux så är man plötsligt pensionär utan att man hade någon aning om det?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Utdrag från dagbok: Kan tänka mig att sjunga på sista versen?

"Kaffetåren är som vi alla vet den bästa utav tårar, så därför satte vi på ett par tre koppar kaffe för en stund sedan och slog till ...