03 april 2022

Snart skall man krypa till korset inom kort?

Familjen blev sjukt glada över mina perfekt grillade kycklingdelar, medans frugan gjorde små potatisar i air fryern fixade hon även till ett egengjort vitlöksbröd https://svenskamagasinet.nu/artikel/1923/vitlokens-intressanta-historia som inte gick av för hackor. Inte nog med det dessutom gjorde frun i huset en överjordisk god ratatouille som inte heller den gick av för hackor. Vi har alltid livliga snudd på heta diskussioner vid matbordet, där ingen av oss egentligen vill krypa till korset självmant alla är som sagt lika stolta i sin läggning vilket är som klippt och skuret för små plötsliga vulkanutbrott. 

Tonårsdottern är för närvarande inne i värsta tänkbara utvecklingsfasen både mentalt verbalt och fysiskt, men så länge man går halva vägen var ibland rena skära diplomatin för att säkerställa husfriden så är det priset man får ta. Allt kan man inte svälja eller blunda för, det är ju vi som föräldrar som måste vara förebilder precis som våra föräldrar har varit för oss? Idag har det varit en tung dag åtminstone för min rygg som inom kort skall förpassas till sängregionerna, men före det skall jag gå ut med jycken Dino på hans sista kvällsrunda samt ta ett fylligt glas mjölkchoklad med en polarmacka med både ost skina och räksallad på. 

Inom kort skall jag avnjuta denna dryck?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...