05 april 2022

Ett par timmar med extra rotation?

Snacka vad man vill om aprilvädret men idag slog den verkligen på stora trumman. Cyklade som vanligt iväg till jobbet efter 5 i morse i ett ruskigt halt väglag i yrsnö, på en isbarkad gren sjöng en kylslagen kråka https://sv.wordssidekick.com/facts-about-crows-21495 värre än någonsin rent ut sagt bedrövligt att höra på det stackars fjäderfät. Som vanligt var det full fart på jobbet med en 4 timmar lång brandutbildning likt grädden på moset som verkligen minst sagt sög musten ur mig, efter det så körde jag på ett par timmar till med varor som jag inte hann med. Naturligtvis är det upp till mig om jag kör på tills jag blir klar eller det sonika skiter i det. 

Men kontentan av det hela blir i stället att jag får dubbelt upp dagen efter och sånt vill åtminstone jag minimera. Känner mig väldigt priviligierad som är min egen chef såklart med mina andra chefers goda minne, som alltid är det alltid cheferna som har det yttersta ansvaret för verksamheten. Men ibland känns det som om jag var direktör för hela komplexet, men det kanske bara verkar så därför man alltid ställer upp? Som alltid kan jag känna att man gör ett gott dagsverke över lag, därför kan åtminstone jag somna tillfredsställd utan några större samvetskval.

Rent ut sagt förjävligt med allt snö?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...