27 april 2022

Fast nu kan det hända det mesta på morgonen?

Även idag har vi haft ett strålande väder, fast nu på kvällen börjar det köra ihop sig på himlen. Jag tror att det blir regn men enligt gängse väderappar ska det inte bli någon blöta? Det som dom inte vet är att vädret är lika oberäknig som min kära hustru, hon kan slå om på bara bråkdelen av nån sekund. Från vindstilla till orkanstyrka https://www.so-rummet.se/fakta-artiklar/orkaner-ett-fruktat-vaderfenomen# när man minst anar det, men för övrigt är hon gulligheten själv personifierad. Folk som passerar min altan bär allt i från neddragna mössor till kortbyxor och lodenrockar, precis som en granne nyligen sa att det är svårt att klä sig. 

Eftersom jag själv cyklar till jobbet tidigt på morgon då är det i regel någon minusgrad fortfarande, när jag cyklar hem är det typ 14 plusgrader. Den här vädertypen får vi nog leva med ett par veckor till innan vädret stabiliseras sig till normalt sommarväder. Herregud nu är vi snart inne i maj, det vill säga den stora inkörsporten till sommaren en månad där allt händer typ på samma gång.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...