03 april 2022

Bästa vägen är såklart åt samma håll?

Det där med relationer kan vara grymt knepiga https://www.ahum.se/fakta/relationsproblem/? Fråga mig för jag har minst 47 års erfarenhet inom det området? Har varit gift 2 gånger totalt i snart 40 år sammanlagt, så jag om någon vet någonting inom just det facket. Ett ständigt givande och tagande i moll och dur, att hålla uppe den vardagliga balansen i en någorlunda våg det är minsann inte lätt alla gånger? Det är därför som jag är inne på mitt andra äktenskap.

Naturligtvis är det aldrig bara den ena partens fel i ett förhållande, man lever ju som sagt i en tvåsamhet. Då får båda ta på sig det som eventuellt har blivit knas? Som sagt det är sannerligen inte lätt att hantera två olika viljor som skall dra åt samma håll? En ständig intern kamp för att hitta den bästa vägen framåt genom töcken och törn. Ett hormonellt kärlekskrig som ibland kan fälla sin partner som en klubbad oxe, om man nu inte löser det gemensamma bästa? Som sagt det är inte lätt att vara människa i en samfällighet? Tro mig jag om nån vet om det.

Bästa vägen genom gamla blixtrar?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Snöflingorna ringlar sig sidledes ned pågrund av den hårda blåsten, himlen är både mörk kall och allt annat än gästvänlig. På min sedv...