04 april 2022

Som vanligt har jag alla kategorier?

Denna blöta måndag går verkligen i regnets tecken i stort sätt från morgon till kväll. Jag råkade gå utanför dörren ett kort uppehåll men vart blöt som en dränkt katt https://www.modernadjurforsakringar.se/fakta-katter/kattraser/alla-kattraser/inom ett par sekunder, underbart är kort liksom. Som vanligt har det varit en sjukt intensiv dag på jobbet, där man inte hinner att tänka emellan dom olika momenten allt går liksom på rutin som på ett välsmort löpande band. 

Rutinen och erfarenheten får man såklart efter mångårig erfarenhet så är det liksom, alla eventuella skavanker slipas ned till diamanter och kvalité. Har varit ute med jycken Dino i ett ihållande regn i ett sjukt regn alla kategorier, jag konverserade och berättade för honom att det här är värsta tänkbara hundväder som tänkas kan. Snart blir det mat hemmavid, då blir det potatismos korv med handplockade lingon ett säkert kort i mina ögon. Tonårsdottern har precis svept resterna av gårdagens grillade kycklingfiléer med små naggande goda kulpotatisar vad kan gå fel i detta sammanhang? 

Som vanligt fick jag ingen falukorv?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...