31 mars 2022

Att ta tillfället i akt till lite parti party?

Då har vi äntligen kommit fram till sista mars, det kommer säkert vara en och annan som bävar inför morgondagen den 1 April https://www.kpwebben.se/aprilskamt-genom-tiderna/. Det första jag tänker på är att vissa av oss troligtvis blir lurade långt upp över öronen själv är jag så beredd som man bara kan vara? Sedan har jag ett par lustigkurrar i min omgivning som tänker ta tillfället i akt till att blåsa skjortan av mig men jag stålsätter mig i vanlig ordning. I morse när jag som vanligt cyklade till jobbet så visade termometern på strax över 9 minusgrader rena jävla Arktisk, men sen blev det bättre fram åt dagen med typ 12 plusgrader. 

Vi upplever för tillfälligt en försmak på ett kommande April väder mer tänker jag inte yppa om det scenariot. Hur det än är så är det fredag i morgon och fredagar i min värld betyder fest glamour parti party och övrig tillfredställelse, inget annat är acceptabelt i min sfär en sådan dag. Ikväll får vi som bor i landskapet Närke hålla på vårt lag då vi möter Luleå borta i den första kvartsfinalen i shl hockeyn som i värsta fall kan gå till sju matcher, men eftersom vi bor i Närke som hoppas vi såklart på ett snabbt avslut. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...