01 mars 2022

Jag vill inte ha krig varken nu eller senare?

Det pågående kriget i Ukraina är en enda ond galen människas verk, vem kan tillåta detta högklassiga barbari denna ogrundade terrorism? Dessa skrämmande hot mot fredliga länder som Sverige mot det fria Europa dess hårt ansatta befolkning. Hur kan denna galna människa få fria händer till att fortsätta söndra och härska för att uppnå sitt privata mål för sin egen tillfredställelse. Det hela verkar vara personligt i alla högsta grad. Inbillar mig också att 90 procent av Rysslands befolkning, inte alls är så speciellt intresserade av krig. Det räcker med att i generationer ha kuvats av dödliga profiler som Lenin och Stalin, som en skänk från helvetet kom så denna man som en mardrömsliknande del i deras blodiga fotspår. 

Hoppas för guds skull att någon vettig person från Rysslands sida kan sätta sig vid förhandlingsbordet för att få fram ett omedelbart tillbakadragande av det militäriska galenskapet, som i dagsläget har gjort hela världen till en osäker plats att leva på. Ett tredje världskrig är det minsta som vi behöver nu, det enda som vi behöver nu är mer kärlek och mer fred och tillsammans verka för ett fortsatt utvecklande av mänskligheten på ett positiv sätt som främjar den mänskliga rasens existens.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi fixar till andra advent till en pärla?

Idag har vi andra advent med lite marginellt snö på backen, någon minusgrad och svinhalt med betoning på halt så in åt helvete. När jag var...