03 mars 2022

När en svensk tiger ryter står blixten stilla?

Tragedin fortsätter att uppdateras sig hela tiden från tv apparaten, där olika analyser andra strategier diskuteras med militäriska experter om hur vida vad som skall bli nästa steg och så vidare? I själv verket så vet vi troligtvis inte ett spår om nästa steg i den här förödande processen, som utspelar sig framför våra bestörtande ögon. Det enda vi kan göra i dagsläget är att spekulera i all dess oändlighet? Personligen så ligger jag för närvarande i sängen med min andra covid smitta trots 3 vaccindoser, känner mig lite sämre än igår dessutom brottas jag med en arbetsskada i ländryggen https://www.jointacademy.com/se/sv/fakta/skelett-och-leder/anatomi-rygg/ på grund av ett miserabelt lyft som knäckte till rejält. 

Måste vara hemma i sjukstugan till på söndag i första hand dessutom måste jag vara symtomfri 48 timmar innan, så på lördag måste jag vara okej på den fronten? Sedan får jag se hur min ländrygg utvecklar sig med hopp om förbättring såklart, man är ju stark som en svensk tiger i alla väder. Tonårsdottern är redan i skolan där det såklart pratats om kriget i Ukraina, som naturligtvis är det stora vida samtalsämnet för närvarande. Självklart är alla överens om ett snabbt tillbakadragande av dom ryska trupperna att freden upprätthålls och förstärks, den aspekten är den definitiva gemensamma nämnaren alla dagar i veckan.

En svensk tiger uppdateras?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...