10 mars 2022

En annan dag skiner solen klarare oss emellan?

Jag må vara en ordbajsare av guds nådes klass men det skiter jag blank i. Skriver bara det som jag vill skriva om allt däremellan är ointressant för stunden. I morgon är såklart en annan dag med andra nyheters behag? I vissa fall faller frukten nära mig i min närhet ibland faller dom inte alls? Mitt syfte i den här världen är inte att framstå som värsta jävla gurun utan på ett inom mig personligt plan skapa den världsbild som jag ser den för tillfälligt? Det är inte lätt alla gånger när man har olika förståsigpåare https://www.saob.se/artikel/?unik=F_3169-0086.hs6R omkring sig som vill rätta till lägga eller dra ifrån eller helt enkelt styra upp.

Skillnaden mellan mig och typ min kära hustru är den att jag ibland ser saker som inte hon alls ser eller ens bryr sig om. Medan hon ser saker som jag inte tror mig veta om vilket är tjusningen oss emellan? Kråksången i det hela blir ända att vi synkar varandra klockrent på nåt sätt som gör att klotet fortfarande roterar friktionsfritt runt sin axel. Herrens vägar äro outgrundliga sägs det i vårt fall är det definitivt så? Om detta får man tro vad man vill om, i mitt fall har det ingenting med religion att göra gud bevare mig för den knivskarpa analysen.

Oss emellan finns det ingen coolare bil?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...