02 mars 2022

Bättre fly än illa fäkta än att springa hals över huvud?

Hahaha man kan bli knäpp för mindre jag lovar? Svärmors rent ut sagt jävliga mobil som dessutom är min gamla avlagda fortsätter dock att spöka. Det har fan gått troll i det där åbäket som jag kallar det för. Frugans moster som tror sig veta allt har precis laddat svärmors kontantkort men hon får det inte att fungera vad förvånad jag blir? Nu ger hon sitt sista hopp till att min hustru skall fixa till det? Simsalabim eller så vad tror hon? Vilket hon säkert också gör i dom bästa av världar. På den punkten är hon tvärsäker sanna mina ord jag känner henne mer än väl.

Hon kan även vara smått förvirrad emellanåt när hon glömde svärmors laddare hemma hos oss, då blev jag tvungen att mot min vilja ta mig till svärmor som jag egentligen inte vill? Kastade in hennes laddare in genom brevinkastet https://sv.othervisor.com/publication/5728, och i stort sätt springa fly hals över huvud där ifrån. Cyklade åter hem igen med regnet som blöt följeslagare kände mig dränkt men även kränkt. I min värld är den här synnerligen ruttna historien ett avslutat kapitel, men för hustrun är det garanterat fortfarande ett stort orosmoment om den där överjävliga mobilen någonsin kommer att funka normalt igen?

Rent ut sagt mådde jag som en prins?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...