02 mars 2022

För andra gången kom jag inte ens i närheten av någon katastrof?

Livet rullar på som sagt trots en kall slösande sol över våra arma huvuden. Ett sorts väntande på vårens riktiga inträde? Det kan bli om ett tag eller senare efter ett par återfall, min älskade mormor gick alltid efter bondepraktikan https://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/kuriosa-om-vader den brukar stämma? Har precis meddelat mina chefer att jag precis nu har åkt på covid för andra gången? Som sagt inget vidare dessutom har jag drabbas av en arbetsskada i ryggslutet. Några personliga missöden som inte ens är i närheten av den pågående europeiska katastrofen som förnärvarande pågår?

Jycken Dino springer ut på altanen sätter sig och tittar frågande ut på folket som rör sig där omkring. Det är en himla livlig trafik nu runt 17 där alla passerande är på väg hem från någonstans? Dino tittar ängsligt upp mot den gråblåa himlen, nånstans tror jag att han känner på sig att snön skall komma typ nu eller på en gång? Enligt gängse prognoser skall det inte bli någon nederbörd över huvudtaget på hela veckan? Sånt där kan man såklart aldrig lita på plötsligt händer det bara?

Andra gången gillt?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...