27 mars 2022

Allt runt omkring oss påverkas på bästa sätt?

Pratade före om att det inte alls är huggit i sten att mannen i huset skall grilla, det kanske var så på hedenhös tiden? I mitt hushåll har jag även en alert fru som gillar att grilla som gillar matlagning över huvudtaget, så hon grillar när jag gör annat? Jag själv är mera hemma med bakverk pajer efterrätter och liknande verk. Statistisk sätt så grillar jag 8 av 10 gånger, så det ser jag inte som nåt världsligt problem att frugan tar över grilltången dom andra gångerna. Det finns värre saker som krig ilska bålgetingar https://artfakta.se/naturvard/taxon/vespa-crabro-101969 och annat skit runt omkring oss som ställer till det än mera, än vem som skall grilla eller inte?

Men i lördags stängde jag in mig i grillbubblan förlovade värld för att på bästa sätt få mina karré skivor grymt smakfulla. Frugan är en mästare på marinader och kryddar efter ordning. Jag lovar att jag har misslyckat med värre saker än så men på rak arm kan jag inte komma på nåt? För tillfälligt håller jag på att runda av min söndagskväll, om ett par timmar tänker jag aktivera den processen för jag behöver verkligen min skönhetssömn.

På rak arm åker jag inte SAAB längre?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...