10 mars 2022

Vi vaknar upp till en tillfällig sanning?

Det där om nattugglornas https://utforskasinnet.se/sex-intressanta-fakta-om-att-vara-nattuggla/ krackelerande klagosång har man ju hört talas om eller hur? Det trodde man inte skulle drabba en själv men det gjorde det till slut. Mina gångna symtom har gjort att olika viktiga kroppsliga även känsliga sinnliga rytmer tillfälligt har obalanseras till det sämre. Vilket såklart inte är speciellt bra för helhetens skull observera min egna helhet alla är vi som ni vet unika i det avseendet? Jag kan bara tala för mig själv men idag är jag mig själv närmast så är det liksom. Jycken Dino han vaknar upp tillfälligt ifrån sin energiska drömjakt han har redan varit ute minst ett par gånger redan.

Han sträcker på sig han grimaserar stramt han burrar upp sig som ett yrvaket lejon och tittar som hastigt in i mitt rum där jag ligger med datorn på bröstet han slänger ett getöga så att allt är som det ska vara, jycken undrar säkert varför husse redan har krupit tillbaka till sänghalmen igen? Han förstår säkert att husse har fullt sjå med att kurera sig inför nästa veckas comeback i jobb svängen? Annars så ligger han tryckt stilla under sängen i tonårsdotterns rum, jycken väntar på att hon snart skall komma hem ifrån skolan. När familjen till slut är samlad kan han lugnt återgå till att vara den riktiga lathunden som han tycker om att vara.

Vi vaknar upp till polisens agerande?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...