30 mars 2022

På tal om annat än högt tempo?

Äntligen hemma efter en intensiv dag på jobbet, ett kneg där knappast tiden står stilla utan allt rutschar på som om dagen vore den sista? Har alltid gillat ett högt tempo med många bollar i luften, men samtidigt är jag sjukt priviligierad att jag får välja mina uppgifter utom dom som är fasta. Att styra över sin egna arbetstid kanske inte är alla förunnat, samtidigt som det ställs allt högre och hårdare krav på medarbetarna med prestationer och så vidare. 

Kom ihåg min morfar som alltid skröt över att han minsann aldrig var sjuk under sina 40 som verkmästare. Det tror jag vad jag vill om brukade jag försiktigt inflika i våra samtal, själv har jag ibland varit sjuk någon gång men det är inget som jag skryter med. På tal om vädret https://www.klart.se/artikel/vad-menas-egentligen-med-aprilvader/ så går vi snart in i april med sitt ökända väder, med alla möjliga årstids väder som slåss. Det vädret får vi säkert leva med en bra stund till innan värmen har bestämt sig för att äntligen sätta ned foten.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...