04 mars 2022

Längre fram plockar man fram alla prion?

Hösten är troligtvis min bästa tid i den kan jag mentalt gå ned i varv, och med den välja vad som för stunden är viktigast? Man skippar dom sakerna som inte är prio just för tillfälligt dom tar man tag i nån gång längre fram vid behov. Jag har alltid älskat mörkret och dess oväntade magi däri är man anonym utan exploatering, däri kan jag vara mig själv utan att någon behöver opponera sig eller ens lägga sig i? Eftersom jag kroppsligt född på hösten så synkar jag det med den mentala delen även uppgraderar vissa saker som jag kan dra nytta av.

Klart att sommaren är härlig på alla sätt och vis inget snack om den saken, men där finns kraven och alla måsten som måste göras vilket kan vara stressat i sig själv. Våren https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/kunskap--guider/skogsmulle-och-skogens-varld/vad-vaknar-i-naturen-om-varen/ är såklart förväntningarnas tid det är då allt händer, allt det där som har legat i träda vaknar upp och blommar ut får ett nytt spirande liv. Sedan kommer den där vintern som ett nödvändigt ont, men som måste finnas där för den naturliga helhetens skull. Utan den bistra årstiden skulle inte allt vara normalt särskilt längre?

Konsten att lägga sig i ett snöbollskrig?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...