07 mars 2022

För närvarande är det ett sorts stand by?

En blott kaotisk inledning på denna måndag? Först fick jag ringa till jobbet för att förlänga min sjukfrånvaro oavsett om jag ville det eller inte för vi har direktiv på vårt jobb. Sedan när frugan hade skjutsat tonårsdottern till skolan, kom hon inrusande och skrek att vi måste köpa olja till bilen för det har dom sagt på tv. Okej det är ju ändå dags att fylla på oljan i bilen men 1 liter är svindyr, sedan vet man inte när det varan blir en bristvara? Svärmor är smått hysteriskt på sitt håll och tjatar ideligen om skyddsrum varje ledig stund om nödvändig nödproviant https://www.rodakorset.se/vad-vi-gor/kris-och-katastrof/krisberedskap/krisladan/ och så vidare. 

För att inte bli helt galen på något sätt så har jag själv medvetet begränsat mitt egna mediala nyhets inflöde om kriget, utan tänker bara uppdatera mig högst ett par gånger om dagen för att kolla av läget. Dessutom tänker dom idag testa våran inhemska hesa Fredriks vitala funktioner angående eventuella flyglarm? Man kan verkligen ta på den där oroskänslan som hela Europa befinner sig i för närvarande, där varje fientligt steg är det viktigaste för dagen samtidigt som man måste fortsätta med sitt egna vardagliga liv.

Äpplets vitala funktioner?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...