23 mars 2022

I vilket fall så ordnar det upp sig varje gång?

Oavsett om man är en brudmagnet eller inte? Så skapar man ändå en sorts grym magi i vilket fall medvetet eller inte? Som den där grodan som råkar bli kysst https://sv.wikipedia.org/wiki/Prinsessan_och_grodan av den där ack så fagra prinsessan? Sånt ger såklart pluspoäng i sluttampen så är det. Hos mig går oroliga element runt som osaliga andar, inte fan lockar den fram till några impulsiva skrattsalvor eller så snarare gråter man floder av förtvivlan?

Men den finns där i alla fall och härskar omedvetet eller ej. På tal om härskar och dylikt så har jag inte utövat någon sån makt så på hiskligt länge. Varje gång jag gör nån sorts uppror må det än vara, så slår frugan ned den villkorslöst hon liksom pekar med hela handen. Snacka om ensidig diktatur eller hur? På min begränsade planhalva är det kvinnodominans på gott och ont ett ständigt givande och tagande?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...