15 mars 2022

När lagar och paragrafer gör sig gällande?

Lugnet har åter lagt sig i familjens sköte efter en intensiv jobb respektive skoldag. Utanför är det riktigt riktigt kallt och har så varit hela dagen, till detta bistra kryddar vi med både snålblåst och isbarks varning? Lyssnar man riktigt noga så tjuter det rejält runt husknutarna, det får mig för någon sekund att tänka på hiskliga ord som höststormar och dylikt. Åtminstone känns det så i ryggmärgen https://www.coloplastcare.com/sv-SE/kontinens/allmant/symptom-och-orsaker/b2.7-varfor-ar-ryggmargen-sa-viktig/? Det gäller att hålla i hatten om man nu har någon när så är dags, men nu väntar vi bara på våren skall blomma ut på allvar? Tonårsdottern trodde att hennes föräldrar var lättlurade idag då hon stoppade sin cykelhjälm under sängen, men vi kom på henne och förklarade ett och annat om lagar och paragrafer. Kanske blev hon i viss grad imponerad av våra lagliga kunskaper man kan ju alltid hoppas?

Vi är ytterst imponerade över hennes företagsamhet och iver till att lösa skoluppgifterna korrekt, ibland skickar hon in dessa till skolans portal om hon exempelvis är ledig. På det stora hela är vi så himla sjukt imponerad av hennes insatser. Jycken Dino ligger på sin sedvanliga plats bredvid soffan, han passar på nu när jag inte vill gå ut med jycken. Annars vet han om sin plats i tillvaron. Du vet väl också om din plats, brukar min hustru med ett ironiskt skratt berätta för mig sedan vet jag inte om hon skojar eller menar allvar?

Hela dagen puffar vi upp vårat hår?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...