07 mars 2022

Den tiden som är kvar tänker jag förlänga?

Denna här måndagen startade med att jag fick ringa till jobbet för att förlänga min sjukfrånvaro, tyvärr så har jag fortfarande alla symtom som tänkas kan. Dessutom spökar min ländrygg, men kors i taket den har faktiskt blivit bättre sedan frugan igår körde en värmemassage en vanlig massage samt smörjde in mig med en kall inflammationshämmande salva https://perheapteekit.fi/Laekemedelssalvor/Vaerksalvor som går djupt in samt värktabletter. Hon tänker fortsätta med den behandling 3 gånger om dagen fram till onsdag, för på torsdag tänker jag försöka komma tillbaka till jobbet både symtomfri och utan ländryggsbesvär. 

Min tonårsdotter snabbtestade sig själv nu på morgonen med ett negativt besked vilket såklart var väldigt positivt. Både frugan tonårsdottern och jag har haft covid dubbla gånger jag har haft dubbla influensor, så nu tyckte vi i samklang att nu får den sorgliga biten räcka. För nu tänker vi försöka vara friska fram till semestern, under den tiden tänker vi bygga upp och förstärka vårt redan nedsatta immunförsvar. Ser den här tiden som är kvar som en sorts återhämtnings period, som jag varvar med korta promenader med jycken Dino ett par gånger om dagen på så sätt kan jag få igång mina muskler naturligt igen.

Under tiden gör vi vårt bästa?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...