27 mars 2022

Hela tiden förändras det gamla till det nya?

Vi lever i en föränderlig tid där vi har skapat nya sätt för att handla nya sätt för att kommunicera https://sverigeskommunikatorer.se/kunskap/nyheter/fakta-leder-till-slutsatser-kansla-leder-till-handling/ men även att umgås socialt och medialt har drastiskt förändrats. Nya branscher uppstår hela tiden i den här nya tiden gamla nischer försvinner vissa byter inriktning för att förvisso bredda sin verksamhet. Hela tiden ploppar det upp företag som förhoppningsvis skall underlätta vår ibland ansträngda och stressade tillvaro.

Idérikedomen flödar friskt kreativiteten ökar och nya vägars tillgänglighet florerar som aldrig förr. På så sätt har det fört med sig nåt bra i dom här tiderna. Det mesta fortsätter att utvecklas fast några stöttepelare har fastnat i det gamla beprövade. En del vill inte alls förändras till att anpassas efter gällande verklighet? Vilket kan vara som ett kommersiellt självmord för vissa parter.

Hela tiden på span efter flydda tider?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...