08 mars 2022

Har en plan som kan aktiveras här och nu?

Summeringen av den här första delen utav dagen är klart blandad? Det bästa var att frugan gjorde iordning den mest gudomligaste sagolikaste bondomelett https://www.spisa.nu/recept/bondomelett-grundrecept-latt-maltid som jag någonsin ätit, det sämsta alla kategorier var att både mina smak och aptit organ inte är uppe i full kraft än? Innan dess var jag och jycken Dino ute på nästan exakt 1 timmas promenad i ett lagom mellan kallt varmt väder, ganska dött med folk men en och annan kortbyxad hurtbulle sprang förbi mig. Tänkte i mitt stilla sinne att stackars dessa människor som måste aktiveras hela tiden dag ut dag in, inget jag själv skulle ta mig till för jag hatar att springa. Självklart är det såklart upp till var och en att forma sin egna meningsfulla tid med sånt man vill göra, är tvungen till att göra lever själv under den parollen att ska det bli nåt gjort får man göra det själv så är det bara. 

Alternativet är annars att leja folk som gör saker åt dig mig whatever, sånt kostar naturligtvis mer eller mindre pengar som jag inte har eftersom min buffert är smärtsamt begränsad? Men å andra sidan hade jag pengar kanske man hade flera alternativ att välja på men sånt behöver inte jag bekymra mig för? Är nog i grunden en synnerligen envis människa som vill få saker fixade här och nu, förr kanske jag var lite för het på gröten med sådana saker. Nu förtiden har man förstås mognat en aning skaffat sig nödvändig erfarenhet man har en plan med nån sorts tid som skall hållas, i regel gör man det man ska och oftast håller man tiden ganska klockrent. Sånt är bra både för husfriden och för sin partners relations skull.

Har en plan om en snabb förflyttning?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...