07 mars 2022

Om en stund blir jag mitt gamla forna jag igen?

Allt går framåt i min värld exempelvis min pågående ryggbehandling med ultravärme där min fru gör ett fantastiskt jobb, även min covid börjar bli till det allt bättre även frugan vill jag nämna närmar sig en klar förbättring. Har precis kommit hem ifrån en halvtimmas relativ rask promenad i ett härligt vårväder, hur det än är så kan man faktiskt njuta av solglimtarna. Om en stund skall frugan åka och hämta tonårsdottern vid skolan en relativt vanlig process, troligtvis är hon så hungrig eftersom hon inte gillar skolmaten speciellt mycket? 

Kan gissa på att hon kommer att göra i ordning nudlar med kokta hela ägg när hon kommer hem det slår aldrig fel, det har aldrig slagit fel hittills och säkert inte nu eller senare heller? Det är som att få 13 rätt på tipset varje vecka år ut år in bara så där? Självklart så hoppas jag att hon äter skolmaten, för hon behöver den energin för att fokusera sig på skolan där hon ju är en hel arbetsdag. För en stund sedan testade dom hesa Fredriks https://www.krisinformation.se/lilla-krisinfo/vma-info vitala funktion det vill säga vårt flyglarm och den verkade funka klockrent, hoppas bara att dom slipper använda det där verktygen i fortsättningen?

Kärlek bara så där?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...