05 mars 2022

Nästa drag blir väl att dela med sig av kärleken?

Har faktiskt hackat bort lite snö och luckrat upp is skorporna ifrån altanen där frugan påpälsad sitter och gottar sig hon hostar djupt tungt i den bleka vårsolen. Jycken Dino springer oroligt fram och tillbaka med sin mjukis panda med sin slitna boll, säkert undrar han i sitt stilla hundsinne hur världen kan vara ställd på ända? Det är naturligtvis inte bara jycken som undrar vad Rysslands nästa drag blir? Än så länge befinner vi oss i en fredad zon http://manskligsakerhet.se/wp-content/uploads/2021/09/Fredens-framtid.pdf men för hur länge, där blir den stora frågan? Oavsett om man är politisk intresserad eller ej, så är det en självklarhet att undra hur länge den här galenskapen skall fortgå? 

Hur det än är så finns det inga vinnare i krig, det som blir kvar blir bara elände återuppbyggnad mänskligt lidande och vidare. Frågor man ställer sig är hur funtad är man egentligen som startar ett krig i dessa tider, där det viktigaste av allt är att stärka vänskapsbanden mellan nationerna att dela med sig av sina kunskaper sin teknologi för en gemensam fortsatt global existens i harmoni. Personligen så blir jag inte klok över varför man har ett sånt starkt behov av att söndra och härska, när man istället kan använda egenskaperna till att säkerställa freden vilket borde vara det absolut viktigaste.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...