26 mars 2022

Tänker starta upp allt man kan önska sig?

Detta krystade inlägg handlar bland annat om olika lycksaligheter typ som att dricka upp dagens första jungfruliknande ölets innehåll, bara detta ljuvliga scenario kan jag gå igång på. Ett annat är att önska sig bort någon annanstans än här och nu? Ur denna magiska önskan kan det utvecklas små gedigna änglar som bara vill dig väl i bästa fall? Eller hur det nu är med den saken? Frugans är på något jippo med jobbet hon har varit borta sedan i morse.

Hon face timade till mig för en stund sedan, hon ville veta om jag saknade henne svaret jag lämnade henne var ett rungande ja vilket var föga överraskande. Själv är jag för närvarande helt solo och kan i princip ta mig till med vad som helst? Har faktiskt städat av våran lägenhet helt utan protest vilket är sunt för husfriden? Våran stingsliga tonårsdotter är hos en polare sedan igår kväll men lär komma hemåt framåt aftonen då jag tänker starta upp grillen? Tänker grilla https://folkofolk.se/artiklar/vin/mathistoria/varifran-kommer-svenskarnas-satt-att-grilla lite karré heta korvar stora räkor samt blandade grönsaker dricka både öl och vin? Idag är det en sådan dag då solen skiner där jycken Dino är trött efter två långa promenader, det känns som om man själv är inne i matchen igen efter timeout?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...