18 mars 2022

Vad händer när hållbara lösningar försvinner?

Det är faktiskt ganska intressant men även såklart kul att prata med min son, om livets alla tänkbara gåtor hur stora eller små dom än kan vara? Att finna hållbara lösningar för stunden som kanske håller för evigt? Men vad håller för evigt förutom pyramiderna? En del av problematiken ligger i själva problemlösningen vad händer sedan hur och vad kan vi mer göra? Det stora frågetecknet som alltid ligger i varför inte människan har kommit längre än såhär tänker närmast på Ryssland? Fast mänskligheten har haft flera jävla tusentals år på sig, så är fortfarande vissa som sitter fast i sin evolution.

Har verkligen utvecklingen helt avstannat eller är det bara jag som är dum i huvudet? Typ sådana där jordnära existentiella frågor, som man kan ta på kan jag och min son bolla med timme in timme ut. Sedan kan vi såklart svischa om till mera banala frågeställningar som växer spagetti på trän varför finns det inga fyrkantiga planeter eller? Hahaha skämt å sido men vi har verkligen lattjo när vi snillen spekulerar.

Vad händer i min värld?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...