20 mars 2022

Helt underbart med olika typer av tillfredställelse?

Ett helt underbart väder idag där jag faktiskt har slappat och tagit det lugnt efter klockan 15. Klockan 11 åkte jag och bästa sonen iväg och spelade intensiv bordtennis under 2 timmar, sedan hem till bästa hustrun som hade gräddat våfflor https://www.bizstories.se/foretagen/tbt-vafflan-och-vaffeldagens-historia/ med grädde och jordgubbssylt. Till kvällen blir det någonting med ytterfilé kan jag tänka mig, troligtvis med potatis i ugn med en kryddig gräddsås är det söndag så är det. Nu snackar vi all in med mat orgierna. Som sagt är det riktigt skönt att våren är på G folk börjar så smått på att ta sig vinter stassen till mera vårliknande klädsel. 

En del går dock ett steg längre med kortbyxor och t-shirt, själv har jag kortbyxor och tunn långärmad tröja på altanen, i solen har det varit runt 15-20 plusgrader. Den där ryska krigsherrens armé verkar ha hamnat i ett desperat döläge i väntan på nästa steg? Hittills har allting gått planenligt åt helvete med massvis av olika typer av hemska krigsbrott till följd, det kommer säkert ta flera hundra år att få till ett fortsatt förtroende för Ryssland. Den fria trygga världen vill minst av allt ha en galen diktator som sabbar allt i sin väg, sådana människor har vi fått nog av.

Helt underbart i skog och mark?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...