07 mars 2022

På så sätt kan jag vara helt perfekt?

Hittills en helt perfekt måndag åtminstone vädermässigt sätt, nyss när jag tittade ut på min altan var det typ runt 18 plusgrader men jag vet om att så fort jag vänder ryggen till sjunker gradantalet dramatiskt. Såg till och med en kvinna som drog sin barnvagn utan vinterkläder, tja jag stod där på min altan påpälsad och blev inte ett dugg imponerad av kvinnan med barnvagnen snarare tvärtom. Hur det än är så är det fortfarande jättekallt i backen isbarkad permafrost https://polarisen.se/klimat/land/permafrost/fordjupning-permafrost/ på vissa ställen, samt en isande nordanvind som gör att håret fryser till is och ramlar av om det vill sig illa? 

Som jag nämnde förut så har jag medvetet dragit ned på det krigiska nyhetsflödet, och intalat mig själv att högst ett par gånger om dagen med uppdateringar räcker mer än nog. Snart skall frugan värmebehandla min ömmande rygg samt att massera det värkande området, måste nog säga att hon har talang för ryggbehandlingar. På så sätt har vi redan tjänat in flera tusentals kronor, och kan lägga dom pengarna på annat? Tänker verkligen ta vara på min sjukdomsperiod, med att succesivt öka korta till längre promenader och på så sätt metodiskt fasa in mig i min krävande yrkesroll igen är på god väg känner jag på mig?

Inte ett dugg rädd för kärleken?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...